Wie zijn wij

Astrid

Hallo allemaal!

Mijn naam is Astrid Vis ik werk al sinds 2000 als coördinator kinderopvang voor De Veldwachter. Tot 2005 viel De Veldwachter onder een Welzijn Stichting. De Welzijn takken zijn destijds gefuseerd en daaruit voortvloeiend mag ik mijzelf sinds 2005 de trotse eigenaar noemen van Kinderopvang De Veldwachter. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het zorg dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en de financiën van de kinderopvang. Naast mijn administratieve taken vind ik het erg leuk om af en toe op de groep te staan. Bij de BSO biedt ik de helpende hand bij het halen en wegbrengen van kinderen van en naar de scholen. Met een stel geweldige collega’s en een super mooie ruime locatie denk ik dat wij een gezellige, veilige kinderopvang neerzetten!

Naast werken heb ik ook nog andere hobby’s, ons gezin, de hond en de paarden vullen mijn andere uren.

Bent u nieuwsgierig naar onze opvang geworden? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken!

 

NathalieHoi

Hoi, ik ben Nathalie.
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Veldwachter.
Ik woon samen en heb een dochter die in het verleden ook bij De Veldwachter op het kinderdagverblijf heeft gezeten.
Ik werk voornamelijk op de vestiging Kinderfeest in Emmer-Compascuum. Dit is in OBS De Meent. Hier werk ik op de Voorschool en op de VSO. Dit doe ik met veel plezier. We verwachten met de Voorschool in Januari 2023 te verhuizen naar het nieuwe gebouw in Emmer-Compascuum samen met OBS De Meent en OBS De Runde.
Daarnaast werk ik nog bij een zorginstelling die mensen helpt die het even niet meer alleen redden en de verslavingszorg. Ook hier haal ik veel voldoening uit.
In mijn vrije tijd ben ik lid van de carnavalsvereniging in Emmer-Compascuum. Daarnaast doe ik aan steps, knutsel ik graag en gaan we zodra het weer kan elk weekend met het hele gezin naar de camping.
Wil je meer van mij weten of van Kinderfeest mag je me natuurlijk altijd even vragen!
Groetjes Nathalie

 

Lynn

Hallo,
Mijn naam is Lynn Horstman. Ik ben geboren op 14-08-1995. Ik woon in Zwartemeer, in mijn vrije tijd maak ik graag een lekkere wandeling samen met de hond.
Ook doe ik in het weekend graag leuke dingen met vrienden en vind ik op visite gaan bij familie ook erg gezellig. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij De Veldwachter. Mij zal je voornamelijk tegen komen op het KDV. Ik vind het erg fijn dat ik samen met de kinderen er weer een leuk gezellige dag van mag en kan maken. Ik vind het ook interessant om te zien welke ontwikkelingen een kind maakt. Of de stappen nou groot of klein zijn, ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Samen dingen ontdekken hoort hier natuurlijk ook bij.
Mochten jullie nog graag iets over mij willen weten mag je het altijd vragen.
Groetjes Lynn

 

Daphne

Hallo allemaal!

Mijn naam is Daphne Immink en ik kom uit Weiteveen. Ik ben geboren op 29 juli in 1996. Tegenwoordig woon ik in Emmen samen met mijn vriend. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij ‘De Veldwachter’ en versterk ik dit gezellige team. Dit doe ik met alle plezier en ga daarom ook altijd graag aan het werk. Ik ben overal in het gebouw te vinden, want ik sta op alle groepen. Het leukste aan dit werk vind ik, dat iedere dag anders is! De verschillende kinderen, de verschillende leeftijden, de verschillende groepen. Wat mij vooral voldoening geeft, is het zien groeien van de kinderen. En dat ik onderdeel mag zijn van hun ontwikkelingen. Naast werken, geniet ik ook van mijn vrije tijd! Terrasje pakken met vrienden, dagjes uit met familie, af en toe een feestje, etc…

Als jullie nog iets van mij willen weten, vraag het gerust!

Groetjes Daphne

 

Herma

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lisa Klaassen, 28 jaar en ik woon samen met mijn man, kinderen en hond in Klazienaveen. In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn kinderen(knutselen, dansen, zingen, wandelen, dierentuin etc.) ook zie ik graag familie en vrienden om gezellig samen bij te kletsen, erop uit te gaan of om te winkelen.
In 2012 heb ik mijn opleiding pedagogisch medewerker niveau 4 afgerond en na een jaartje gewerkt te hebben op een kinderdagverblijf ben ik een aan de slag gegaan in de productie. Ik ben het werk met kinderen altijd leuk blijven vinden en toen ik zelf kinderen kreeg begon het nog meer te “kriebelen” om weer aan de slag te gaan in de kinderopvang. Het werken met kinderen vind ik leuk omdat geen dag het zelfde is. Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn/haar eigen tempo dit vind ik heel interessant.

Als je nog vragen over mij hebt, spreek me gerust aan

 

Marinke

Mijn naam is Marinke Gatsonides – Drenth, getrouwd met Brian en samen wonen wij in Coevorden met onze 2 dochters.

Ieder kind is voor mij uniek. Ze zijn nog zo speels en onbevangen en kunnen heel verassend uit de hoek komen. Het is een uitdaging om ze hierin te mogen begeleiden en ze zo een vertrouwde en leerzame tijd in de kinderopvang te mogen geven.

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond, en ben ik graag creatief bezig. Maar hou er ook van om er op uit te gaan met het gezin.

Ik heb super veel zin in deze nieuwe uitdaging en hoop jullie snel te mogen ontmoeten.

 

Emma

Hallo,

Mijn naam is Emma van der Weide, ik ben 19 jaar en woon in Nieuw Schoonebeek met mijn ouders en zusje. Ik zit op het Drenthe College in Emmen en doe daar op maandag en dinsdag de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker kinderopvang niveau 4. Ik ben aanwezig op woensdag, donderdag en vrijdag. Mijn hobby’s zijn volleyballen, uitgaan en afspreken met vriendinnen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 

José

Hallo! Ik ben José.

Ik werk sinds 2014 met kinderen in verschillende leeftijden. Ik vind het prachtig om te zien hoe alle kinderen anders zijn en vind het belangrijk om te kijken waar zij goed in zijn en waar ik extra ondersteuning kan bieden. Samen kijken naar wat ze leuk vinden en ze op deze manier positief stimuleren in hun ontwikkeling.
Samen met mijn vriend en onze 4 kinderen vormen wij een samengesteld gezin en wij wonen in Emmer-Compascuum.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn gezin op pad te gaan en ik heb graag mijn familie en vrienden om mij heen.
Jullie zullen mij vooral tegenkomen op Voorschool “Kinderfeest” in Emmer-Compascuum maar, ook op De Veldwachter. Ik hoop jullie snel te ontmoeten!

 

Jolijn

Mijn naam is Jolijn Meppelink, ik ben 23 oud en woon in Emmen.

Sommigen kennen mij nog, maar ik ben na een jaartje terug bij De Veldwachter en kom dit gezellig team versterken. Je zult mij zien op alle groepen en bij de BSO.

Het leukste aan dit werk vind ik, het deel uit maken van de groei van een kind en ik onderdeel mag zijn van hun ontwikkelingen!

In mijn vrije tijd pak ik af en toe een terrasje en ben ik bij feestjes aanwezig.

Ik kijk met veel plezier uit om hier aan het werk te gaan werken en hoop een leuke en leerzame tijd tegemoet te gaan!

Als jullie mij nog iets willen vragen, vraag gerust!

Groetjes Jolijn

 

Tamara

Beste ouders,

Graag stel ik mij even voor!

Ik ben Tamara Bos-Messchendorp
27 jaar jong
Ik heb de opleiding PW kinderopvang niveau 3 gedaan.
Heb een dochtertje van 3.5 jaar.
En ik kom vanaf 1 januari 2024 het team van De Veldwachter versterken.

Ik bied de kinderen de liefde, zorg en thuisgevoel die ze verdienen.
Ik ben een sociaal persoon en hou graag van een babbeltje!
Ik zie er naar uit om voor u kindje te zorgen en u te ontmoeten!
Wilt u nog iets van mij weten vragen staat altijd vrij!!

Groetjes Tamara Bos-Messchendorp