Wie zijn wij

AstridHallo allemaal!

Mijn naam is Astrid Vis ik werk al sinds 2000 als coördinator kinderopvang voor De Veldwachter. Tot 2005 viel De Veldwachter onder een Welzijn Stichting. De Welzijn takken zijn destijds gefuseerd en daaruit voortvloeiend mag ik mijzelf sinds 2005 de trotse eigenaar noemen van Kinderopvang De Veldwachter. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het zorg dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en de financiën van de kinderopvang. Naast mijn administratieve taken vind ik het erg leuk om af en toe op de groep te staan. Tussen de middag ga ik met de kinderen van De Oliebron een broodje eten en bied ik ook bij de BSO de helpende hand bij het halen en wegbrengen van kinderen van en naar de scholen. Met een stel geweldige collega’s en een super mooie ruime locatie denk ik dat wij een gezellige, veilige kinderopvang neerzetten!

Naast werken heb ik ook nog andere hobby’s, ons gezin,de hond en de paarden vullen mijn andere uren.

Bent u nieuwsgierig naar onze opvang geworden? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken!

 

MarielleMijn naam is Marielle Nijenkamp, geboren in 1988.
Ik woon samen me mijn vriend in Schoonebeek.
Sinds 2010 ben ik werkzaam bij “De Veldwachter”
Wat mij aantrekt in het werken met kinderen is dat , met name in de leeftijd van 0 t/4 jaar kinderen een enorme groei en ontwikkeling doormaken.
Leren praten, eten, kruipen, lopen… zoveel mijlpalen die behaald worden! Hierin een rol te mogen spelen, hoe groot of hoe klein ook, geeft mij veel voldoening. Kinderen zijn leergierig, enthousiast , eerlijk en zonder schaamte! Belangrijk vind ik dat kinderen zich (emotioneel) veilig voelen. Structuur, continuïteit, openheid en respect hebben voor verschillende opvattingen/ideeën over opvoeden is voor mij een pre.
Naast mijn werk bij “De Veldwachter” ben ik sinds 2007 ook werkzaam bij een gezin met 3 geadopteerde kinderen (inmiddels pubers) met FAS en hechtingsproblematiek. Ik ondersteun ouders en begeleid kinderen bij de dagelijkse gang van zaken

Verder geniet ik van mijn 2 honden en rommel ik graag in en rondom huis. Als er dan nog tijd over is breng ik graag tijd door met familie en vrienden.

 

NathalieHoi

Ik ben Nathalie.
Vanaf 2008 ben ik werkzaam bij De Veldwachter. Tijdens mijn opleiding heb ik bij De Veldwachter stage gelopen. Na het halen van mijn diploma heb ik 5 jaar als activiteiten therapeut bij het GGZ gewerkt, eerst op de dagbehandeling en daarna op de gesloten opname afdeling. Het werken met kinderen trok mij meer en ben ik weer bij De Veldwachter terug gekomen.
Op maandag werk ik in Schoonebeek en op de andere dagen van de week ben ik te vinden bij Kinderfeest in Emmer-Compascuum, onderdeel van De Veldwachter.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn dochter Tessa en mijn vriend. Zo vinden wij het leuk om dagjes weg te gaan, naar het theater, naar de bioscoop, lekker wandelen met onze hond Luna in het bos, etc.
Zijn er dingen die je van mij wil weten, vraag het gerust!

Groetjes Nathalie

 

Lynn
Mijn naam is Lynn Horstman, ik ben geboren op 14-08-1995.
Momenteel woon ik nog thuis samen met mijn ouders broer ,zus en haar dochter en vriend in Zwartemeer.
Ik heb vorig jaar in juli mijn diploma in ontvangst mogen nemen, ben toen druk aan het solliciteren gegaan en mocht toen in september dit geweldige team versterken als in valkracht.
Ik vind het geweldig om met kinderen te mogen en kunnen werken, omdat geen elke dag het zelfde is.
Er zijn altijd weer andere leuke kinderen, maar het leuke is, er blijft een vaste structuur in het ritme van de dag en alle kinderen kennen die , dat vind ik heerlijk.
Ook vind ik het super om te zien hoe eerlijk kinderen altijd zijn, vind het ook mooi om te zien en te merken dat kinderen eigenlijk altijd dankbaar zijn voor wat je voor ze doet.
Naast het werk bij De Veldwachter werk ik ook nog bij Mijn Tafel in Emmen.
Ook dat doe ik op oproep basis zodat, wanneer nodig ik ben, bij kan springen bij De Veldwachter.
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om samen met mijn hond te wandelen en trainen.
Ook ben ik graag bij familie en vrienden om leuke dingen te gaan doen.
Wanneer nodig pas ik ook op de dochter van mijn zus, en gaan we samen iets leuks doen, lekker knutselen of naar het Griendtsveenpark.
Mochten jullie nog graag iets over mij willen weten mag je het altijd vragen;).

Groetjes Lynn

 

Rosalie
Hallo allemaal!

Mijn naam is Rosalie Huser, ik ben 20 jaar en woon in Nieuw-Schoonebeek samen met mijn ouders en twee oudere broers. Ook ben ik vaak bij mijn vriend in Hoogeveen. Afgelopen jaar heb ik stage gelopen bij kinderopvang de Veldwachter, waar ik echt een super leerzame en leuke tijd heb gehad samen met de kinderen, ouders en collega’s! Nu ik mijn mbo-4 diploma heb gehaald ben ik zelfs aangenomen als pedagogisch medewerker om het team te versterken bij de Veldwachter. Hier ben ik natuurlijk heel blij mee! In september (2017) ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding ‘Pedagogisch Educatief Medewerker’ op de Hanzehogeschool in Groningen. Nu ga ik 1 dag, op de woensdag, naar school en werk ik voor 16 uur bij de Veldwachter. Daarnaast volg ik nog thuisstudie. Ik ben erg gemotiveerd om nog meer kennis en ervaringen op te doen. Om dat te behouden ben ik dus met een nieuwe uitdaging begonnen. Mijn liefde voor het vak als pedagogisch medewerker geeft mij nog meer inspiratie om de kinderen het naar hun zin te maken en ze te stimuleren in de verschillende mijlpalen die ze meemaken!

Als er verder nog vragen zijn hoor ik die natuurlijk graag…

Groetjes Rosalie

 

Daphne
Hallo allemaal!

Mijn naam is Daphne Immink, ik ben geboren op 29 juli in 1996 en ik woon in Weiteveen. Na mijn middelbare school ben ik de opleiding ‘SAW onderwijsassistent niveau 4’ gaan volgen en heb dit afgerond in juli 2016. Daarna heb ik een tijdje HBO geprobeerd, helaas ging dit niet helemaal volgens plan. Maar gelukkig kan ik genoeg met het diploma dat ik al had en daarom werk ik nu als invalkracht bij Kinderopvang De Veldwachter. Ik heb het hier erg naar mijn zin en dit komt vooral door de kinderen en de collega’s. De reden dat ik met kinderen ben gaan werken is doordat ik het zo geweldig vind hoe eerlijk ze zijn en hoe ze je waarderen. Naast het werken als pedagogisch medewerker bij De Veldwachter, heb ik ook een aantal uren als onderwijsassistent op de basisschool in Nieuw Schoonebeek en daarnaast nog wat uurtjes bij de Coop in Weiteveen. Verder spreek ik graag af met vrienden of familie. om leuke dingen te doen. Als je nog iets wilt weten, je weet me te vinden!

Groetjes Daphne Immink

 

Marina
Mijn naam is Marina Posthuma-Meijeringh, ik woon sinds 8 jaar in Erica met mijn man, onze dochter van 7 en onze 3 honden, vissen en konijnen. Ook hebben we een pony, waar onze dochter erg graag op rijdt.

Ik ben in 2008 afgestudeerd als onderwijsassistent en ben toen begonnen te werken in de kinderopvang. Na 2,5 jaar met plezier daar gewerkt te hebben, werd onze dochter geboren en ben ik, doordat zij erg ziek was, 4 jaar thuis geweest.

Toen ben ik eerst werkzaam geweest in het onderwijs, maar miste de kinderopvang toch heel erg en heb nu toch de overstap weer naar kinderopvang gemaakt.

Ik merk dat dit toch mijn plek is en ga elke dag met veel plezier heen. In mijn vrije tijd ben ik graag met onze dieren in de weer en lekker buiten in ons weiland en de tuin aan het werk. Ook schilderen, puzzelen, lezen en er lekker op uit met mijn gezin vind ik fijn.

Ik ga er vanuit dat ik jullie de komende tijd op ‘De Veldwachter’ of ‘De Boswachter’ allemaal wel tegen kom en mij dan persoonlijk aan jullie kan voorstellen.