Wie zijn wij

Astrid

Hallo allemaal!

Mijn naam is Astrid Vis ik werk al sinds 2000 als coördinator kinderopvang voor De Veldwachter. Tot 2005 viel De Veldwachter onder een Welzijn Stichting. De Welzijn takken zijn destijds gefuseerd en daaruit voortvloeiend mag ik mijzelf sinds 2005 de trotse eigenaar noemen van Kinderopvang De Veldwachter. Mijn werkzaamheden zijn voornamelijk het zorg dragen voor het coördineren van de algemene bedrijfsvoering, ben ik verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van het beleid, het personeelsbeheer, de kwaliteit en de financiën van de kinderopvang. Naast mijn administratieve taken vind ik het erg leuk om af en toe op de groep te staan. Tussen de middag ga ik met de kinderen van De Oliebron een broodje eten en bied ik ook bij de BSO de helpende hand bij het halen en wegbrengen van kinderen van en naar de scholen. Met een stel geweldige collega’s en een super mooie ruime locatie denk ik dat wij een gezellige, veilige kinderopvang neerzetten!

Naast werken heb ik ook nog andere hobby’s, ons gezin,de hond en de paarden vullen mijn andere uren.

Bent u nieuwsgierig naar onze opvang geworden? Kom gerust eens vrijblijvend bij ons kijken!

 

Marielle

Mijn naam is Mariëlle Nijenkamp, geboren in 1988 en woonachtig in Nieuw Amsterdam/Veenoord.
Mijn partner Martijn en ik zijn trotse ouders van onze dochter Sam, geboren in april 2020.

Sinds februari 2010 ben ik werkzaam bij De Veldwachter. Ik ga nog iedere keer met plezier naar mijn werk en je zal mij vooral zien op het kinderdagverblijf en dan met name op de peutergroep.

Het belangrijkste van mijn werk vind ik het bieden van emotionele veiligheid. Als kinderen zich fijn voelen gaan ze spelen en ontdekken en zo zullen ze zich ontwikkelingen.

In 2018 heb ik de cursus pedagogisch coach behaald. Als pedagogisch coach ondersteun ik collega’s waar nodig tijdens het uitvoeren van het pedagogisch beleidsplan.

Naast mijn werk ben ik gek op;

•mijn gezin •gezelligheid, het liefst met een hapje en een drankje en fijn gezelschap. •een goed gesprek •een lange wandeling met muziek in de oren •een feestje vieren •dieren •lekker eten maken •lente • optimisme •oprechtheid

 

NathalieHoi

Hoi, ik ben Nathalie.
Sinds 2008 ben ik werkzaam bij Kinderopvang De Veldwachter.
Ik woon samen en heb een dochter die in het verleden ook bij De Veldwachter op het kinderdagverblijf heeft gezeten.
Ik werk voornamelijk op de vestiging Kinderfeest in Emmer-Compascuum. Dit is in OBS De Meent. Hier werk ik op de Voorschool en op de VSO. Dit doe ik met veel plezier. We verwachten met de Voorschool in augustus 2022 te verhuizen naar het nieuwe gebouw in Emmer-Compascuum samen met OBS De Meent en OBS De Runde.
Daarnaast werk ik nog bij een zorginstelling die mensen helpt die het even niet meer alleen redden en de verslavingszorg. Ook hier haal ik veel voldoening uit.
In mijn vrije tijd ben ik lid van de carnavalsvereniging in Emmer-Compascuum. Daarnaast doe ik aan steps, knutsel ik graag en gaan we zodra het weer kan elk weekend met het hele gezin naar de camping.
Wil je meer van mij weten of van Kinderfeest mag je me natuurlijk altijd even vragen!
Groetjes Nathalie

 

Lynn
Hallo,
Mijn naam is Lynn Horstman. Ik ben geboren op 14-08-1995. Ik woon in Zwartemeer, in mijn vrije tijd maak ik graag een lekkere wandeling samen met de hond.
Ook doe ik in het weekend graag leuke dingen met vrienden en vind ik op visite gaan bij familie ook erg gezellig. Sinds september 2015 ben ik werkzaam bij De Veldwachter. Mij zal je voornamelijk tegen komen op het KDV. Ik vind het erg fijn dat ik samen met de kinderen er weer een leuk gezellige dag van mag en kan maken. Ik vind het ook interessant om te zien welke ontwikkelingen een kind maakt. Of de stappen nou groot of klein zijn, ieder kind ontwikkelt zich op zijn/haar eigen manier. Samen dingen ontdekken hoort hier natuurlijk ook bij.
Mochten jullie nog graag iets over mij willen weten mag je het altijd vragen.
Groetjes Lynn

 

Daphne
Hallo allemaal!

Mijn naam is Daphne Immink en ik kom uit Weiteveen. Ik ben geboren op 29 juli in 1996. Tegenwoordig woon ik in Emmen samen met mijn vriend. Sinds september 2017 ben ik werkzaam bij ‘De Veldwachter’ en versterk ik dit gezellige team. Dit doe ik met alle plezier en ga daarom ook altijd graag aan het werk. Ik ben overal in het gebouw te vinden, want ik sta op alle groepen. Het leukste aan dit werk vind ik, dat iedere dag anders is! De verschillende kinderen, de verschillende leeftijden, de verschillende groepen. Wat mij vooral voldoening geeft, is het zien groeien van de kinderen. En dat ik onderdeel mag zijn van hun ontwikkelingen. Naast werken, geniet ik ook van mijn vrije tijd! Terrasje pakken met vrienden, dagjes uit met familie, af en toe een feestje, etc…

Als jullie nog iets van mij willen weten, vraag het gerust!

Groetjes Daphne

 

Jennifer

Hallo allemaal!

Mijn naam is Jennifer Vinke, geboren op 1 juni 1995. Ik woon samen met mijn vriend en zoontje in Emmer-Compascuum. Sinds 2018 ben ik werkzaam bij ‘De Veldwachter’. Ik heb in 2015 mijn diploma “Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerkster Niveau 4” in ontvangst mogen nemen.
Ik werk graag met kinderen, elke dag is anders en je ziet van elke leeftijd de groei en ontwikkeling die ze doormaken. Dat ik daar als leidster een steentje in bij draag geeft mij erg veel voldoening.
Kinderen leren van elkaar, ouders, leidsters, etc. maar ik merk ook dat ik van kinderen leer hoe creatief ze soms zijn. Ik vind het erg belangrijk dat de kinderen in een veilige omgeving opgevangen worden.
Verder mag ik graag samen met mijn vriend en zoontje op pad gaan, bij het huis aanrommelen en tijd doorbrengen met familie en vrienden.
Als er verder nog vragen zijn, dan hoor ik die graag.

Groetjes Jennifer

 

Herma

Mijn naam is Herma Bos. Ik ben 53 jaar, getrouwd en heb 2 volwassen zonen. Ik heb bijna 15 jaar gewerkt als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal in Coevorden. Ik genoot ervan om met kinderen samen de wereld om hen heen te ontdekken en daar waar nodig te helpen/ondersteunen. Nadat de peuterspeelzaal stopte heb ik een aantal jaar op een dagbesteding met volwassenen gewerkt. Toen kwam ik erachter hoe belangrijk de kindertijd is. Ik vind het heerlijk dat ik daarin weer mijn steentje kan bijdrage binnen de kinderopvang. Ik vind het belangrijk dat kinderen een veilige plek hebben en dat ze zich daarbinnen kunnen ontwikkelen. Samen met de anderen wil ik dat graag bieden.

Naast mijn werk lees ik graag en heb ik allerlei creatieve hobby’s, zoals haken, kaarten maken en nog veel meer.